Uitermate goede training!

Ik heb de training Leer Beleggen in Vastgoed gevolgd. Bob is een fijn persoon die een uitermate goede training in elkaar heeft gezet.
Ik heb veel trainingen gevolgd, maar weinig van die trainingen konden tippen aan de training op inhoud en verzorging aan deze.

Interesse in beleggen? Dit is je kans om er dieper op in te duiken!

~ Sabine van der Hulst

Jan Willem den Hollander

Jan Willem den Hollander

Geweldige training!  Goed opgebouwd en een mooi overzicht van A-Z van het reilen en zeilen van de vastgoed wereld.

Mark van den Tempel

Ik ben zeer blij dat ik de training gevolgd heb. Dit heeft mij bevestiging gegeven van wat ik al heel lang in gedachten heb; ik wil investeren en mijn geld voor mij laten werken!

Ik heb Bob ervaren als een zeer prettig, vakbekwaam en open persoon. Persoonlijk vond ik het prettig dat Bob inzage geeft waar hij zelf mee bezig is zodat dit gevoelsmatig voor mij ook binnen handbereik ligt en het geen 10-jarig plan wordt.

Het is een kwestie van beginnen en gewoon de ballen hebben om het te doen. Ga zo door Bob, mij heb je zeker verder geholpen om mijn stappen naar financiële onafhankelijkheid waar te gaan maken!

Mark Joon

Ik heb de training Leer Beleggen in Vastgoed gevolgd bij Bob. Ik twijfelde erg, omdat het toch om veel geld gaat. Ik heb hier met Bob over gebeld en hij kon mij toch overtuigen dat het, zelfs voor iemand met al veel kennis, toch nog heel nuttig was te volgen.

Toen heb ik de cursus gevolgd en heb ik inderdaad daar nog hele waardevolle dingen geleerd. Ik wist het meeste al, maar heb er toch dingen uitgehaald die zich dubbel en dwars terug gaan betalen.

Ik heb ook al mijn vragen over vastgoed beantwoord gekregen. Daardoor heb ik nu eindelijk het vertrouwen en de kennis om mijn eerste pandje te gaan kopen.

Ik raad deze cursus daarom ook aan. Zowel aan mensen die nog weinig kennis hebben als aan mensen die al veel kennis hebben over vastgoed maar toch die stap naar een pand nog niet gezet hebben. Ik vond het zelfs fijn al veel te weten hierdoor kon ik mij goed focussen op die dingen die nieuw waren voor mij en heb ik er echt alles uit kunnen halen.

Bob weet erg veel over beleggen in vastgoed en heeft tevens uitstekende financiële kennis. Je kunt al je vragen bij aan hem kwijt en je krijgt altijd hoe dan ook een antwoord. Dus als jij meer te weten wilt komen over investeren in vastgoed, hoe ver je ook bent, ga zeker bij Bob de cursus volgen!

Leer Beleggen in Vastgoed © 2024.