Bob Vekemans

Bob zijn ogen werden geopend na het lezen van het boek Rijke pa, Arme pa. In 2016 startte hij met het investeren in vastgoed en realiseerde financiële vrijheid in 2020.

Financiële vrijheid heeft hij gerealiseerd door een eigen investeringsstrategie te ontwikkelen die anders is dan de traditionele vastgoedbelegger. 

Gediplomeerd financieel planner

Afgestudeerd in 2018 als financieel planner. Hierdoor zijn vraagstukken rondom financiële planning en vermogensstructurering  bekend terrein.

Financieringsspecialist

In 2020 afgestudeerd als hypotheekadviseur en in het bezit van alle Wft diploma’s om hypotheekadvies te mogen geven. Hierdoor kan hij adviseren en bemiddelen in financieringen.

Estate planning

In 2022 afgestudeerd als estate planner. Hierdoor is vermogensoverheveling tijdens het leven en na de dood goed geregeld en fiscaal vriendelijk vormgegeven. 

Bob's manier van investeren

De meeste vastgoedbeleggers kopen panden en willen een zo hoog mogelijke financiering/schuld per pand om maximaal te hefbomen. Dit is niet mijn manier.

Los van het risico kost elk beleggingspand tijd. Mijn investeringsstrategie gaat daarom voor het optimaliseren van panden voor een strategische cashflow i.p.v. veel panden met een vergelijkbare cashflow. Hierdoor blijft passief inkomen ook passief en kun je genieten van je meest kostbare goed: tijd!

Door mijn fiscale en hypothecaire achtergrond weet ik precies hoe je dit kunt realiseren en deze manier van investeren deel ik stap voor stap in de 3-daagse training.

Mail: bob@leerbeleggeninvastgoed.nl

Leer Beleggen in Vastgoed © 2024.