fbpx
Hoe krijg ik tijd in mijn voordeel?
Hoe krijg ik tijd in mijn voordeel?

Dit artikel in een notendop https://vimeo.com/376892621 Waar het allemaal begon.. Enige tijd geleden vroeg ik me af hoe ik ultieme vrijheid en geluk kon creëren en na het stellen van deze vraag liep ik al gauw tegen een vervolgvraag aan: Hoe krijg ik tijd in…

Wat registreert het BKR van jou?
Wat registreert het BKR van jou?

Wat is het BKR? BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Bij BKR worden alle afgesloten leningen en eventuele betalingsachterstanden op leningen geregistreerd. Het gaat hierbij om leningen die je bij een bank of kredietverstrekker afsluit. Dit geldt alleen voor leningen boven de € 250 met een looptijd…

Hoeveel ben jij waard?
Hoeveel ben jij waard?

Hoeveel ben jij waard? Als je de Quote 500 doorbladert, dan zie je hoeveel iemand waard is, bijvoorbeeld 280 miljoen euro. Heb je je ooit afgevraagd hoe ze dit berekenen en hoe je kan ontdekken waar jij waard bent? Lees dan vooral verder. Netto vermogen…

Boekreview Playing with FIRE
Boekreview Playing with FIRE

Playing with FIRE Playing with FIRE gaat over de auteur Scott Rieckens en zijn vrouw die bewust worden van hun dure levensstijl en zich realiseren dat ze nog heel lang moeten werken als ze hun huidige levensstijl aanhouden. Ze besluiten het roer drastisch om te…

Een frisse blik op aflossingsvrije hypotheken
Een frisse blik op aflossingsvrije hypotheken

Een frisse blik op aflossingsvrije hypotheken De aflossingsvrije hypotheek is een hypotheekvorm. Net zoals dat annuïtair en lineair een hypotheekvorm zijn. De aflossingsvrije hypotheek heeft zijn naam te danken omdat er geen aflossing plaatsvindt op de hypotheek, maar dat je enkel rente betaalt. Vroeger was…

Leer Beleggen in Vastgoed © 2019.