Dividendbeleggen strategie van Bob Vekemans
Mijn dividendbeleggen strategie

Introductie beleggingsstrategie Ik ben gaan investeren in dividendaandelen om een extra passief inkomen te genereren naast vastgoed huurinkomsten. Door er veel over te leren en de ervaring door de tijd heb ik een eigen strategie ontwikkelt. In dit artikel lees je de ins en outs.…

Mijn ervaring met MatchX M2 Pro cryptominer
Mijn eerste ervaring met cryptominers

Mijn eerste ervaring met cryptominers In november 2021 heb ik mijn eerste cryptominer aangeschaft. De MatchX M2 Pro. Dit is een multi token miner waarmee in de basis MXC tokens gemined worden maar hij heeft ook een uitbreiding om simultaan op Bitcoin en Dash te…

Boekentip en review The Millionaire Real Estate Investor door Gary Keller
Boekentip: The Millionaire Real Estate Investor

The Millionaire Real Estate Investor Tijdje geleden kreeg ik van Marijn ten Wolde, een Amsterdamse projectontwikkelaar, de tip om The Millionaire Real Estate Investor van Gary Keller te lezen. Erg blij met de tip want het boek staat vol met nuttige tips, inspirerende quotes en…

Grote stijging WOZ-waarde!
GROTE STIJGING WOZ-WAARDE!

GROTE STIJGING WOZ-WAARDE! Op 20 februari 2022 zag ik dat de WOZ-waardes van 2021 van mijn Tilburgse beleggingspanden bekend zijn gemaakt via wozwaardeloket.nl. De 4 panden die ik in Tilburg heb zijn gemiddeld per pand met € 33.250 gestegen! Een gemiddelde stijging van 17,85% in…

De eerste vastgoedbelegging van 2022
Het eerste beleggingspand van 2022!

Het eerste beleggingspand van 2022! Vorig jaar publiceerde ik een artikel over het eerste beleggingspand van 2021. Ook dit jaar, in deze bijzondere markt, koop ik graag panden bij en het eerste beleggingspand dit jaar is aangekocht in Tilburg. Waarom koop ik bij… Er zijn…

Leer Beleggen in Vastgoed © 2022.