Wanneer is het tijd voor luxe
Wanneer is het tijd voor Luxe?

Een bekende uitspraak van Robert Kiyosaki (auteur van Rijke pa, Arme pa) is:  Mijn interpretatie: zorg dat je je schaapjes op het droge hebt (lees: financiële vrijheid: passief inkomen groter dan je levenskosten) en geef dan pas geld uit aan luxe. Belangrijk om te zeggen…

De vrouw van de taxateur
De vrouw van de taxateur

Inleiding Je denkt vast bij het lezen van de titel (de vrouw van de taxateur) aan een spannende roman.  Het is geen roman maar het was wel even spannend.. Als vastgoedbelegger kom ik weleens verrassingen tegen. Maar ik had niet verwacht dat de vrouw van…

De weg naar financiele vrijheid door Bob Vekemans
De weg naar Financiële vrijheid – deel 4

De weg naar financiele vrijheid Dit is deel 4, mocht je de eerste drie delen nog niet hebben gelezen:– Deel 1– Deel 2– Deel 3 De juiste vragen stellen Tijdens de reis naar financiële vrijheid liep ik geregeld met belangrijke vraagstukken en dan is het…

Financiele app - Stock Alert
App review Stock Alert

Alert blijven met Stock Alert Naast vastgoed investeer ik ook in aandelen. Dividendaandelen om precies te zijn. Deze genereren naast mijn vastgoed een prachtig passief inkomen. Deze blog staat in het teken van de app Stock Alert. Een handige app die mij op de hoogte…

De weg naar Financiële vrijheid met vastgoed
De weg naar Financiële vrijheid – deel 3

De weg naar financiële vrijheid.. Dit is deel 3, mocht je het eerste en tweede deel nog niet hebben gelezen:–   Deel 1–   Deel 2 Elk stapje brengt je dichterbij Tijdens het avontuur van aflossen op het appartement waar ik in woonde heb ik…

Leer Beleggen in Vastgoed © 2021.