Wat is financiële vrijheid?

Mijn definitie van financiële vrijheid is dat je passieve inkomstenbronnen zoveel geld genereren dat je niet meer hoeft te werken én met gemak je rekeningen kan betalen.

Dat is niet alles. Ik vind dat echte financiële vrijheid duurzaam moet zijn.
Kortom: het is eeuwigdurend en gaat over naar de volgende generatie.

Financiele vrijheid flow

Ik hou van mijn werk!

Ik praat met veel mensen en af en toe krijg ik de reactie:
“Dat hoef ik helemaal niet! Ik hou van mijn werk!”. Geweldig, ik ook! Maar ik ben niet van plan om tot mijn 67ste te MOETEN werken. Ik wil graag werken omdat ik ervan hou, niet omdat ik het NODIG heb. Een groot verschil.

Je leeft maar 1 keer

Maar al te vaak zie ik mensen met lood in hun schoenen naar hun werk gaan. Aftellend naar de dag dat ze met pensioen mogen. En als het dan eindelijk zover is, dan ontstaat het besef dat het opgebouwde pensioengeld zo weinig is, dat ze hun droomvakantie die ze al jaren uitstellen niet kunnen betalen.

Laten we eerlijk zijn: De gemiddelde levensverwachting voor mannen en vrouwen ligt rond de 80 jaar.
Het zou zonde zijn als je 50 jaar werkt voor 13 jaar vrijheid. Je leeft maar 1 keer, maak er het beste van!

Financiële vrijheid door vastgoed

Al jaren verdiep ik me in de wegen die naar financiële vrijheid leiden. Dit doe ik door het lezen van boeken, luisteren naar podcasts, bijwonen van trainingen en de juiste vragen stellen aan mensen. Ik geloof dat iedereen financiële vrijheid kan realiseren zonder grote risico’s te lopen. 

De keuze om voor vastgoed te kiezen om mijn financiële vrijheid te realiseren was een no-brainer.
Vastgoed biedt zo ontzettend veel voordelen en is toegankelijk voor iedereen. Met de juiste mindset en educatie kan vastgoed ook jouw financiële vrijheid creëren.

Stel je vraag

Heb je een brandende vraag?
Ik ben benieuwd naar je gedachten en luister graag naar je vraag.

    Leave a comment

    Leer Beleggen in Vastgoed © 2024.